Jednostka Ubojnia Drobiu Prus to gwarancja najwyższej jakości w specjalizacji uboju i przetwórstwa drobiu. gwarantujemy szeroki i różnorodny asortyment mięsa kurzego oraz podrobów. Obecnie w propozycji firmy znajdziecie Państwo wytwory takie jak: filety z kurczaka, skrzydełka, nogi, ćwiartki czy korpusy. Uzupełnienie oferty stanowi cała paleta podrobów, takich jak: serca, żołądki, wątroby. Nasz zakład dzięki przestrzeganiu najważniejszych zasad czystości oraz sprawdzonym źródłom czerpania surowca używanego do fabrykacji, legitymuje się wszelkimi niezbędnymi atestami także pozwoleniami na eksport do Unii Europejskiej. Posiadamy wdrożony system jakości HACCP, który jest gwarancją najwyższej jakości naszych wyrobów. Naszymi konsumentami są także sklepy detaliczne jak również hurtownie na terenie województwa opolskiego czy śląskiego. Szczegółową ofertę odnajdą Państwo na stronie.